TV series van toen

Ken je ze nog, die geweldige series van toen? Zo worden ze tegenwoordig niet meer gemaakt, maar gelukkig nog wel uitgezonden. Hier vindt je een aantal intro filmpjes van die geweldige series. Elke week komen er weer nieuwe kneiters van toen.

TV reclames van toen

Ook al kwam er toen niet zo veel reclame op tv als nu, toch zullen je hersens dit nog wel ergens hebben opgeslagen. Elke week komen er weer nieuwe kneiters van toen.

Producten van toen

Welke producten hebben indruk op ons gemaakt! Wat kreeg ik ook al weer van onze goedheiligman? Ons eerste alcoholische versnapering, de spelcomputer met cassettebandjes. Spelen is wat we in ieder geval met veel passie deden, misschien moeten we het maar weer eens wat vaker gaan doen. Elke week komen er weer nieuwe kneiters van toen.

Films van toen

Weet je nog wanneer je deze voor het eerst gezien hebt? Die eerste zaterdagavond dat je laat op mocht blijven om een film te kijken. Of misschien heb je hem wel voor het eerst gehuurd bij de videotheek op zondagmiddag, al dan niet samen met een moviebox, omdat je thuis nog geen videorecorder had. Elke week komen er weer nieuwe kneiters van toen.

Kinderseries van toen

Op zaterdag- en zondagochtend lekker tekenfilms kijken op Sky Channel, met je zelfgemaakte cola ijsje in die mooie tupeware bekers of op woensdagmiddag na school met je boterham te vol met hagelslag voor dat je buiten ging spelen. Later kwam telekids op RTL Veronique en natuurlijk niet te vergeten de VPRO. Elke week komen er weer nieuwe kneiters van toen.

Locatie

  • Benelux

Contact

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Uitzendtijden

24 x 7

Vacatures

Alle vacatures

© 2011 – 2013 Kneiter FM