TV series van toen

Ken je ze nog, die geweldige series van toen? Zo worden ze tegenwoordig niet meer gemaakt, maar gelukkig nog wel uitgezonden. Hier vindt je een aantal intro filmpjes van die geweldige series. Elke week komen er weer nieuwe kneiters van toen.

TV reclames van toen

Ook al kwam er toen niet zo veel reclame op tv als nu, toch zullen je hersens dit nog wel ergens hebben opgeslagen. Elke week komen er weer nieuwe kneiters van toen.

Producten van toen

Welke producten hebben indruk op ons gemaakt! Wat kreeg ik ook al weer van onze goedheiligman? Ons eerste alcoholische versnapering, de spelcomputer met cassettebandjes. Spelen is wat we in ieder geval met veel passie deden, misschien moeten we het maar weer eens wat vaker gaan doen. Elke week komen er weer nieuwe kneiters van toen.

Films van toen

Weet je nog wanneer je deze voor het eerst gezien hebt? Die eerste zaterdagavond dat je laat op mocht blijven om een film te kijken. Of misschien heb je hem wel voor het eerst gehuurd bij de videotheek op zondagmiddag, al dan niet samen met een moviebox, omdat je thuis nog geen videorecorder had. Elke week komen er weer nieuwe kneiters van toen.

Kinderseries van toen

Op zaterdag- en zondagochtend lekker tekenfilms kijken op Sky Channel, met je zelfgemaakte cola ijsje in die mooie tupeware bekers of op woensdagmiddag na school met je boterham te vol met hagelslag voor dat je buiten ging spelen. Later kwam telekids op RTL Veronique en natuurlijk niet te vergeten de VPRO. Elke week komen er weer nieuwe kneiters van toen.

Het verhaal

Geen hits, maar kneiters
Kneiter FM® is een online radiostation, dat geen hits draait maar kneiters! Bij Kneiter FM® krijg je elke dag 60 minuten lang 100% kneiter garantie en geen dag van de week is hetzelfde. Jij bepaalt op welk moment van de dag, jij jouw kneiter momentje tot je neemt.

Wat is een kneiter
Een kneiter is geen hit, maar meer dan dat. Een nummer dat door velen wordt omarmt, een glimlach op iemands gezicht tovert en waarbij jij jezelf betrapt dat je aan het meezingen bent. Elke kneiter was toen een hit, maar elke hit is niet per definitie een kneiter. Een kneiter kent geen leeftijd, een kneiter voel je.

Onze inspiratie
Wij hebben onze eerste stappen gezet in de jaren '80. Toen al kwamen wij in aanraking met één van de vele hits van Rick & Astley, 'Never gonna give you up'. Liefde voor radio en muziek brachten ons dichter bij elkaar. Jaren later blijkt dit nummer de sleutel te zijn geweest tot het starten van Radio Kneiter FM®. Een nummer dat naadloos past bij onze filosofie: 'het gevoel van toen, nu ervaren en gewoon helemaal jezelf mogen zijn'. Dat is Kneiter FM®!

Het gevoel
Bij Kneiter FM® mag je weer thuis komen. Ervaar je het gevoel van toen, nu. De tijd dat Transformers nog van metaal waren, fruit nog echte vruchten waren en een Delorean een tijdmachine was. Kneiter FM® is een plek waar jij, je niet hoeft te schamen. Waar je gewoon lekker en ongedwongen kunt genieten van muziek. Ontsnap dus even aan de realiteit en de gaande ratrace. Denk terug aan de kneuterige zaterdagavonden van warmte en gezelligheid. Met de natte haartjes, in je pyjama op de bank en die lekkere roze koek of Nibb-it's van je vingers eten. Gewoon je gelukkig voelen en zijn!

Samen
Onze vriendschap is de passie en drijfveer achter Kneiter FM®. Een leven waarin wij vrij willen zijn, durven te leven en te dromen. Geen angst hebben voor het heden of schaamte van het verleden. Dit alles met een open karakter voor al het goeds het leven ons brengt. Ik leef, want ik ben Kneiter FM®.


Thuis

terug naar huis 

Beleef radio

kneiters van de dag
gemiste kneiters


 

Kneiter FM DJ top 3

Alejandro
Gunther
J Monkey


Locatie

  • Benelux

Contact

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Uitzendtijden

24 x 7

Vacatures

Alle vacatures

© 2011 – 2013 Kneiter FM